1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Spaghetti
  6. Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Door: jokewvg

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 25-04-2000

Ingrediënten 4 personen


*magere gerookte spekreepjes
*1 pond rundergehakt
*4 tenen knoflook
*2 uien
*1blik gepelde tomaten
*1 theel suiker
*1 glas witte wijn
*1 eetl herbes de provence
*gemalen peper
*1bakje creme fraiche of room
*1 bouillontablet
*1 eetl paprikapoeder
*klein scheutje balsamicoazijn
*1 eetl franse mosterd
*scheutje tabasco
*verse peterselie of gedroogd
*400 gr spaghetti


Verder heb je nodig


*braadpan
*houtenlepel
*spaghettipan
*stafmixer


Na lang van alles uitproberen vinden we deze de lekkerste.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

*uien fijnsnijden
*gepelde tomaten fijnhakken met staafmixer
*knflook fijnhakken

Bereidingswijze

Olijfolie in pan verhitten en gehakt rul bakken./De uien en knoflook mee bakken ,en de gepelde tomaten er ook bij doen./En alle andere ingredienten er ook bij doen,behalve de creme fraiche./Samen met het con funchi kruidenmengsel wat water erbij doen.Dit alles ongeveer 30 tot 60 min heel zachtje laten sudderen./Op het laatst de creme fraiche en de peterselie erdoor roeren./Een paar flinke scheppen door de al dente gekookte spaghetti roeren en de rest van de saus er apart bij serveren

Serveertip

Lekker met versgeraspte pamezaanse kaas en versgemalen peper.
En een frisse groene salade of komkommer



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jokewvg
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top