Barnagie

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 25-04-2000

Het blad van bernagie verleent een milde komkommersmaak aan dranken, bevat veel minerale zouten en is heel plezierig in een zoutloos dieet. Voor een welverdiende nachtrust dit nachtmutsje heet drinken, vlak voor het naar bed gaan

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
3 tl vers fijngehakt bernagieblad, 1 kop kokend water, 1 tl honing, 1 schijf citroen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Doe de gehakte bernagie in een voorverwarmde kop en giet het kokende water erop. Dek de kop af met een schoteltje en laat 5 minuten trekken. Zeef de vloeistof en voeg er de honing en schijf citroen aan toe.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten