Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. Kalfslever Met Ganda Ham

Kalfslever Met Ganda Ham

Door: thomazz1

  • Mediterraan
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-04-2000

Ingrediënten 4 personen


Ingredienten
4 plakken kalf lever 150 gram per plak
4 dunne tranches rauwe ham
verse salie
40 gram boter
? theel zout
? theel peper



De combinatie van kalfslever en deze fijne ham is een gerecht met een verfijnde smaak beleving.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kalfslever met rauwe ham

werkmethode
Ham en salie blaadjes op de ham leggen vast maken met een prikkertje
Boter heet laten worden in de pan
Plakken lever met de ham aan de bovenzijde bakken ongeveer 4 minuten
Omdraaien en nu nog twee minuten bakken
De lever op voor verwarmde borden leggen

Serveertip

Met een garnituur van asperges aux beurre
en pasta farfallette



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van thomazz1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top