1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Indiase keuken
  5. Keema Samosa

Keema Samosa

  • Indiaas, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-04-2000

Ingrediënten


4 teentjes knoflook, 3 groene en 1 rode peper zonder zaadjes, 21/2 cm geschilde gemberwortel en 2 gesnipperde uien.
3 ons gehakt, 1 tl korianderpoeder, 1/2 tl chilipoeder, mespunt kurkuma, 1 el fijngesneden koriander, 2 el fijngesneden munt



Vleesvulling voor samosas (16)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Knoflook, pepers, gemberwortel en uien pureren en mengen met gehakt, zout en peper

Bereidingswijze

Mengsel 10 min. al roerend bakken, korianderpoeder, chilipoeder, kurkuma, koriander en munt erdoor roeren. Samosas hiermee vullen zie verder basisrecept samosas



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mauritsenole92


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mauritsenole92
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top