Keema Samosa

  • Indiaas, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-04-2000

vleesvulling voor samosas (16)

Deel dit recept

Ingrediënten
4 teentjes knoflook, 3 groene en 1 rode peper zonder zaadjes, 21/2 cm geschilde gemberwortel en 2 gesnipperde uien.
3 ons gehakt, 1 tl korianderpoeder, 1/2 tl chilipoeder, mespunt kurkuma, 1 el fijngesneden koriander, 2 el fijngesneden munt
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

knoflook, pepers, gemberwortel en uien pureren en mengen met gehakt, zout en peper

Bereidingswijze

mengsel 10 min. al roerend bakken, korianderpoeder, chilipoeder, kurkuma, koriander en munt erdoor roeren. Samosas hiermee vullen zie verder basisrecept samosas

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten