1. Home
  2. Recepten
  3. bretonse sardines

bretonse sardines

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-04-2000

Ingrediënten 4 personen


500 gr.verse sardines, 4 tenen knoflook, peper, 2 eetlepels olijfolie, 1 citroen, zout.


Verder heb je nodig


Barbecue, visrooster


Veel en lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwijder de ingewanden van de visjes maar laat de kop en de staart er aan zitten. Pers de knoflook boven de olijfolie en meng er naar smaak peper door.

Bereidingswijze

Bestrijf de sardines met de olijfolie, leg ze tussen het visrooster en rooster ze 3 min.per kant op de barbecue, bestrooi ze na het roosteren met wat zout.

Serveertip

Serveren met een partje citroen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top