Groene Fettuccine van Alfredo

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Hoe verser de prdukten hoe lekkerder

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gr.groene fettuccine, 100 gr.boter, 4 eetl.creme fraiche, 100 gr. Vers geraspte parmezaanse kaas, nootmuskaat, zout en peper.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kook de pasta beetgaar en giet haar losjes af.

Bereidingswijze

Smelt de boter in een steelpan zonder dat deze bruin wordt, roer de creme fraiche er door en de helft van de parmezaanse kaas, doe er een snufje nootmuskaat bij en royaal peper, klop de saus tot ze romig wordt, roer de saus door de pasta en bestrooi met de rest van de parmezaanse kaas.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

basalk avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten