1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Varkensvlees Met Appel.

Varkensvlees Met Appel.

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-04-2000

Ingrediënten 2 personen


2 kleine stevige appels, 2 eetl. boter, 1 theel. suiker, 1 kleine gesnipperde ui, 300 gr. varkensvlees in reepjes, zout, peper, 1 eetl. cognac, 1 kleine eetl. mosterd, 100ml. room, 1 eetl. gehakte bieslook.



Fruitig vlees wat snel klaar is.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de appels en snijd deze in stukjes. Bak de appel met de suiker 2 min. in de boter. Haal de appel uit de pan en doe er de gesnipperde ui met het varkensvlees in. Bak dat enkele minuten en voeg dan zout, peper, cognac, mosterd en room toe. Schep de appelstukjes erdoor en laat alles heet worden.

Serveertip

Lekker met rijst of aardappelpuree met een frisse salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwerfje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwerfje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top