Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Tamme eendenborst

Tamme eendenborst

Door: berti

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-04-2000

Ingrediënten 4 personen


* oesters voor 4 personen
* champignonsoep (restje)
* tamme eendenborst
* pot Preiselberen
* 1 kleine ui, zeer fijn gesneden
* 1/2 appel
* haricots verts voor 4 personen
* mini krieltjes
* verse basilicum en dille



Met krielaardappeltjes en haricot verts

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vet van eendenborst snijden. Filets in ca. 2 cm brede repen snijden. Eendenborst
in enkele minuten om en om aanbakken.
Uitje hakken en in een pan met olie de uitjes en aardappeltjes goudkleurig bakken.
Haricots verts beetgaar koken.
Preisselbeeren met klein restje (gezeefde)
champignonsoep verwarmen. Halve, in reepjes
gesneden appel toevoegen en 2 minuten zachtjes koken. Repen eend aan de saus toevoegen en serveren met aardappeltjes en groente.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van berti
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top