1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Tamme eendenborst

Tamme eendenborst

Door: berti

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-04-2000

Ingrediënten 4 personen


* oesters voor 4 personen
* champignonsoep (restje)
* tamme eendenborst
* pot Preiselberen
* 1 kleine ui, zeer fijn gesneden
* 1/2 appel
* haricots verts voor 4 personen
* mini krieltjes
* verse basilicum en dille



Met krielaardappeltjes en haricot verts

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vet van eendenborst snijden. Filets in ca. 2 cm brede repen snijden. Eendenborst
in enkele minuten om en om aanbakken.
Uitje hakken en in een pan met olie de uitjes en aardappeltjes goudkleurig bakken.
Haricots verts beetgaar koken.
Preisselbeeren met klein restje (gezeefde)
champignonsoep verwarmen. Halve, in reepjes
gesneden appel toevoegen en 2 minuten zachtjes koken. Repen eend aan de saus toevoegen en serveren met aardappeltjes en groente.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van berti
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top