1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Bloemkoolgratin Met Tartaar

Bloemkoolgratin Met Tartaar

Door: lekkerbekkie_a

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-04-2000

Ingrediënten 4 personen


800 gr bloemkool, 150 gr champignons, 3 el geraspte kaas, 1 el olijfolie, 1 1/2 tl paprikapoeder, 4 ons tartaar, 2 dl gezeefde tomaten, 1 1/2 ui.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verdeel de bloemkool in roosjes en kook deze in weinig water met zout n ca. 10 minuten beetgaar. Pel en snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de olie in een koekepan en fruit de uien glazig. Bak de champignons mee. Voeg de tartaar en de paprikapoeder toe en bak al omscheppend rul. Roer de gezeefde tomaten erdoor en laat de saus ca. 5 minuten sudderen. Giet de bloemkool af en leg de roosjes in een lage ovenschaal. Schep de tartaarsaus erover en strooi de geraspte kaas erover. Schuif de schaal onder de grill en laat de kaas in ca. 4 minuten smelten.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerbekkie_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top