1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. Huzarensalade
  5. Huzarensalade a la montignac

Huzarensalade a la montignac

  • Montignac, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-04-2000

Ingrediënten


Blokjes koolraap beetgaar gekookt, boontjes beetgaar gekookt, ui gesnipperd, komkommer in blokjes, zuur zilveruitjes eventueel gezoet met zoetstof, andere groenten naar smaak, ham in stukjes of blokjes gesneden.
Voor de saus: hard gekookte eieren, mayonaise zonder suiker, (dragon)azijn, zoetstof, peper en zout eventueel gedroogde dragon, kervel, dille


Verder heb je nodig


Mes en snijplank


Een lekkere huzarensalade zonder aardappel.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zie boven

Bereidingswijze

Doe alle groenten in een kom.
Maak de saus van fijngeprakte eieren met mayonaise, azijn, zoetstof peper en zout en de gedroogde kruiden. Maak de saus wat dunner door er meer mayonaise aan toe te voegen. Meng alles goed door elkaar.

Serveertip

Maak een schaal mooi op met de huzarensalade, asperges, garnalen, komkommer etc.

In fase 2 lekker met volkoren stokbrood



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yvonne_n


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yvonne_n
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top