Gevulde Tomaten

  • Voorgerecht
  • 20-30 min.

voorgerecht voor paasdiner

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 middelgrote tomaten
1 ui
15g wit brood
? kopje melk
1 ei
100g geraspte kaas
boter
olie
peterselie, nootmuskaat
zout, peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd het bovenste gedeelte van de tomaten weg. Maak ze leeg, bestrooi met zout en leg ze opzij. Laat de gehakte ui in een beetje boter fruiten in de braadpan. Neem het van het vuur en doe er wittebrood bij, dat u in melk hebt gedrenkt en hebt laten uitlekken. Voeg er ook een ei, 50g kaas, een lepel gehakte peterselie, zout, peper en nootmuskaat aan toe. Goed mengen en de tomaten vullen met dit mengsel. Overgiet met een scheutje olie. Bestrooi met geraspte kaas en enkele minuten in de oven zetten. Gratineer.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kerst_pasen_3 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten