1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Amuse Van Schapenkaas

Amuse Van Schapenkaas

  • Nederlands, Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-04-2000

Ingrediënten 6 personen


4 ons schapenkaas. 6 plakjes rosbief. 2 eetlepel honing, 4 gepelde walnoten, 3 el koksroom, 1 el. mierikswortel, een paar oesterzwammen.


Verder heb je nodig


Alles


Een zuiver produkt

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe de kaas, koksroom, gepelde walnoten, mierikswortel, de oesterzwammen, honing in de keukenmachine. Pureer het.
Breng op smaak met peper en zout.

Bereidingswijze

Doe het mengsel in een spuitvorm. Leg de plakjes rosbief gevouwen op een bordje. Spuit daar een zesde deel van het mengsel. Doe wat handgesneden verse peterselie erop.

Serveertip

Met een lekker wijntje.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ctsijm


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ctsijm
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top