1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. KIP MET PARIKA

KIP MET PARIKA

  • Multi-cultureel,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-04-2000

Ingrediënten 4 personen



1 eetl. maisolie
1 grote ui
1 groene paprika
2 rode paprika's
1 theelepel zout
4 eetl. vers sinasappelsap
0,5 kg. gekookte kip
snuifje kaneel


Verder heb je nodig



1 wok


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding


Ui klein snijden
paprika's zonder zaad of zaadlijst in ringen snijden
gekookte kip aan blokjes snijden
sinasappel uitpersen

Bereidingswijze


Vet de wok in met olie, verwarm die en voeg de ui toe. Bak zachtjes tot de stukjes ui zacht maar niet bruin zijn. Voeg de paprikaringen en het zout toe en bak 1 minuut.
Doe het sinasappelsap erbij, breng aan de kook, doe de deksel op de pan en laat 2 minuten sudderen.
Roer kip en kaneel door het mengsel en laat weer 5 minuten sudderen, of tot het door en door warm is. Proef voor het opdienen en maak smaak af.

Serveertip


Opdienen met witte rijst



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van grobertje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van grobertje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top