monchoutaart

  • Tussendoortje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-04-2000

lekker romige taart

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
Boter(100 gram), Volkoren Biscuit of Bastogne koek(175 gram, 1 pakje Monchou,
1/4 liter slagroom, 75 gram witte basterd suiker, blikje vruchten bijv. Kersen.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mixer, springvorm, steelpannetje.

Bereidingswijze

boter smelten en de biscuit verkruimelen met deegroller alles goed doorroeren.Dan de slagroom goed kloppen met de suiker, dan de monchou er door roeren; De koekmassa op een springvorm goed verdelen en dan het slagroom-monchou mengsel erop verdelen garneren met vruchten event. met verse vruchten.in de koelkast op laten stijven eet smakelijk!!!!!

Serveertip

succes verzekerd op een verjaardag en heerlijk bij de koffie.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

meatteam avatar
meatteam 05-06-2001

Ik had ooit dit recept al eens meegenomen, daar ik het een gevaarlijk lekkere taart vind. Als ik er een maak, zorg ik dat niemand anders er naar vraagt, ik vergeet hem altijd op te sommen als ik taart aan bied, of ik zeg hem niet duidelijk genoeg. Zo kunnen mijn man en ik er lekker van genieten. Groetjes Jose.

lekkerbekkie_a avatar
lekkerbekkie_a 27-04-2000

LEKKER!!!! Groetjes, Anita

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten