Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Rundvlees

Rundvlees

Door: carnivoor1

  • Italiaans, Saus/dressing
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 17-04-2000

Ingrediënten 4 personen


300 gr rundvlees
1 teentje knoflook
2 uien - 2 wortelen
100 gr champignons
eventueel olijven
2 eetlepels tomatenpuree
50 gr margarine (40% m.o.v.)
1/4 liter bouillon of groentenat
peterselie, selderie, peper en zout
bloem of maizena



Rundvlees in middelgrote blokjes snijden, gehakte ui fruiten en vlees toevoegen.
Rondom mooi bruin braden.

In lengte doorgesneden wortelen, fijngehakte knoflook, bouillon, peterselie ,selderie, peper en eventueel zout toevoegen.
Dit 2 uurtjes laten sudderen met de deksel op de pan.
De saus zeven,champignons in niet te dunne plakjes toevoegen, eventueel ontpitte olijven.
Tomatenpuree erbij, saus aan de kook brengen en eventueel binden met maizena of bloem.
Deze saus is heerlijk met gekookte aardappelen,macaroni of spaghetti en sla.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alle ingredienten voorsnijden.

Serveertip

Bij pasta's of aardappels



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van carnivoor1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top