1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. Hete Makreel

Hete Makreel

Door: linda456

  • Indonesisch, Buffet
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-04-2000

Ingrediënten 6 personen


Makreel 2
zoete sambal
zoete ketjap
2uien


Verder heb je nodig


Schaal


Lekker gerecht voor bij de borrel of als hoofdgerecht

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de makreel open haal de vis eruit en de graatjes.doe de vis in een schaal doe hier de 2 fijngesneden uien bij daarna 3 eetlepels
sambal en veel ketjap.

Bereidingswijze

Dit laat je lekker staan tot je de vis gaat opdienen.dan doe je het vismengsel terug in
zijn jasje en dien je hem op. ben je niet zo`n visheld dan kan het ook in een mooie schaal.

Serveertip

Stokbrood
salade
toast



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van linda456
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top