1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Gehakt
  6. Gadogadoschotel met gehakt

Gadogadoschotel met gehakt

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-04-2000

Ingrediënten 4 personen


4 eieren
1 blokje bamikruiden
1 bamipakket
1 teen knoflook
2 eetlepels olie
500 g rundergehakt
1 pot pindasaus
1 zak kroepoek



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de eieren in 10 minuten hard. Week de bamikruiden volgens de gebruiksaanwijzing. Maak het pepertje uit het bamipakket schoon, verwijder de zaadjes en snijd het pepertje in reepjes. Snijd de knoflook fijn
Verhit de olie in een wok of hapjespan. Roerbak het gehakt rul. Bak knoflook en bamikruiden ca. 2 minuten mee. Schep de bamigroenten erdoor en roerbak ze in ca. 5 minuten beetgaar.
Bereid intussen de pindasaus volgens de gebruiksaanwijzing. Pel de eieren en snijd ze in plakjes.
Schep het gehaktmengsel op een schaal. Schenk de pindasaus erover. Verdeel de plakjes ei erover. Verkruimel de kroepoek en strooi de stukjes over de schotel.

Serveertip

Lekker met mihoen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van coco_1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van coco_1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top