Perzik Met Citroenkwark En Frambozenpuree

  • Duits, Nagerecht
  • 20-30 min.


Nagerecht paasmenu voor 4.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
250 gr diepvriesframbozen, 1/2 onbehandelde citroen, 250 gr magere kwark, 50 gr slagroom, 1 el suiker, 1 zakje vanillesuiker, 4 halve perziken(uit blik), 1 el gehakte pistachenootjes, citroenmelisse
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

frambozen ontdooien. Van de zitroen met een zesteur fijne reepjes schil erafhalen. Apartleggen. Rest schil erafraspen, citroen uitpersen. Kwark, room,suiker, vanillesuiker, citroenrasp en sap vermengen. Frambozen met staafmixer pureren, door zeef wrijven en als spiegel op vier borden aanbrengen. Perzikhelften eropleggen. Kwarkmengsel in spuitzak met stertuit doen, toefjes om perzik spuiten. Met reepjes schil en gehakte pistachenootjes garneren. Leg er een melisseblaadje bij.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kerst_pasen_3 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten