1. Home
  2. Recepten
  3. Eitjes Met Truffelolie

Eitjes Met Truffelolie

  •  , Ontbijt
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-04-2000

Ingrediënten 4 personen


8 kwarteleitjes, 50 gr groene tapenade ( vleeswaren, AH-bediening), 3 el slagroom, 2 el olijfolie met truffel, zout, witte peper.


Verder heb je nodig


Steelpannetje, 4 lage kommetjes.


Vegetarisch paasontbijt gerecht. Recept uit de Alerhande.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kwarteleitjes in ca. 5 minuten hard koken. Tapenade met slagroom op laag vuur verwarmen; niet laten koken. Eitjes afspoelen onder koud water, pellen en halveren. Tapenadecreme over 4 lage kommetjes verdelen. Eitjes erin leggen. Truffelolie erover druppelen. Bestrooien met zout en peper.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerbekkie_a


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerbekkie_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top