1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Kouseband
  5. Kouseband

Kouseband

Door: ilonkatje

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 15-04-2000

Ingrediënten


1 kg.kouseband
1 grote ui
2 tenen knoflook
1 rode spaanse peper
30.gr. bakboter
2 eetl.tomatenpuree
1 1/2 dl bouillon



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Hak de ui en de knoflook in stukjes
maak de peper schoon en hak deze ook fijn.
snijd van de kouseband de punten af en verwijder eventueel aan weerszijde de draden,was het en snijd ze in stukken van ca.3 cm.

Bereidingswijze

Fruit de ui en de knoflook op een laag vuur in bakboter goudgeel.Voeg er de spaanse peper,tomatenpuree en de kouseband aan toe.Bak alles onder voordurend omscheppen ca.5 min.op een matig vuur.
Giet er de bouillon erbij en laat dit alles in een gesloten pan op een laag vuur in ca.20 min.gaar stoven.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ilonkatje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top