1. Home
  2. Recepten
  3. Stroganoff-saus.

Stroganoff-saus.

Door: bosbep

  •  , Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-04-2000

Ingrediënten


Beetje boter
teen knoflook in stukjes
paprika rood en groen in stukjes
gesnipperde ui
100 gr champignons in plakjes
2 augurken in stukjes
peper uit de molen
2 theel. paprikapoeder
pakje ongeklopte slagroom
3 el tomatenketchup
rode wijn om te blussen.



Saus met paprika, champginons, ui, kruiden en room.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Alles in stukjes gesneden in volgorde van vermelding mengen in een Braadpan (waarin eerst de boter gesmolten is). Onder goed roeren alles goed laten doorwarmen. Scheut wijn toevoegen en alcohol laten vervliegen en saus laten indampen tot gewenste dikte.

Serveertip

Warm opdienen. Lekker bij biefstuk.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bosbep
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top