Hazebout In Rode Wijn

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 15-04-2000

De hazen in de romertopf

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 hazebouten, 5 glazen rode wijn, 2 uien, 1 dl. Yoghurt, 1 eetl.bloem, peperkorrels, jeneverbessen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Maak een marinade van 2 glazen rode wijn, peperkorrels, jeneverbessen, laurierblad en uien, laat de hazebouten hierin een nacht marineren.

Bereidingswijze

Leg de uitgelekte hazebouten in een romertopf, doe de uien er bij en 3 glazen rode wijn, zet dit in de oven en laat het 90 min.koken. Bindt de saus met bloem en yoghurt.

Serveertip

Serveren met aardappelpuree.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten