1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Mosselspiesjes met kerriesaus

Mosselspiesjes met kerriesaus

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-04-2000

Ingrediënten


200 g mosselen in azijn (potje)
2 blikjes mosselen in pikante saus
0,5 komkommer
1 mango
1 rode paprika
1 bekertje zure room
2 eetlepels gembersiroop
1,5 theelepel kerriepoeder
zout
peper
cocktailprikkers



28 stuks

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Mosselen in zeef laten uitlekken.
Komkommer wassen.
Mango schillen en langs pit in plakken snijden.
Paprika schoonmaken en wassen.
Komkommer, mango en paprika in repen van ca. 4 x 1 cm snijden.
Aan cocktailprikkers om en om prikken: komkommer, mossel, mango, pikante mossel en paprika.
Spiesjes op schaal leggen en afgedekt in koelkast zetten.
In kommetje zure room, gembersiroop en kerriepoeder door elkaar roeren.
Sausje op smaak brengen met zout en peper.

Bereidingswijze

Sausje nogmaals doorroeren en op schaal met spiesjes zetten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van coco_1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van coco_1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top