1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Duiveltjesvlees.

Duiveltjesvlees.

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-04-2000

Ingrediënten 3 personen


Marinade van 3 eetl.azijn, 3 eetl.ketjap, ?theel.sambal, 3 eetl.tomatenketchup, ? zakje gewelde boemboe nasi goreng, 400 gram kipfilet, ? eetl.olie, 1 gesnipperde ui, 250 gr.champignons,1 eetl.pindakaas,1/8 l.creme fraiche, (zilvervlies)rijst, gemengde salade.


Verder heb je nodig


Wok, tijd om te laten marineren.


Zalig kiprecept met pindasaus en toch slank!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Marinade maken van azijn, ketjap, sambal, ketchup, boemboe nasi goreng en kip in reepjes hierin ? 2 uur marineren.

Bereidingswijze

Fruit in een wok in de olie de gesnipperde ui en de champignons in plakjes en voeg dan het kipmengsel inclusief de marinade toe.Stoof dit ? 15 minuten; voeg de creme fraiche en de pindakaas toe en warm goed door. Kook intussen de rijst en maak een gemengde salade met sla, ui, komkommer en dressing van slafris naturel.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van balans


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van balans
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top