Montignac Ontbijtkoek

  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 14-04-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 15 personen
500 gr. roggemeel, 15 gr. speculaaskruiden, 300 ml. suikervrije stroop, (appel, peren) 15 gr. bakpoeder, 2 dl. magere melk.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven, cakeblik, vork, kom.

Voorbereiding

verwarm de oven voor op 150 gr. vet een cakeblik licht in.

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten goed, door elkaar met een vork zodat er een glad beslag ontstaat vul een licht ingevet cakeblik met het beslag en zet dit 5 kwartier in de voorverwarmde oven. als de ontbijtkoek is afgekoeld uit het blik halen.
Goed afgedekt bewaren om uitdrogen te voorkomen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten