Champignon-Aspergesalade

  • Duits, Salade
  • 30-60 min.

Paasmenu voor vier.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
250 gr groene asperges, 4 eieren, 250 gr champignons, 2 dikke plakken kalkoenfilet (totaal 200 gram), 1/2 bosje peterselie, 1/2 bosje dille, 1/2 bosje bieslook, 3 el kruidenazijn, zout, peper, suiker, 3 el olie, enkele blaadjes kropsla. verder: tomatenblokjes, mayonaise, kappertjes, olijven, zalm, limoenschijven en gladde peterselie ter garnering.

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Asperges wassen, het onderste derde deel schillen. in stukken snijden. In weinig water met zout ca. 10 minuten garen. Eieren in ca.10 minuten hard koken, laten schikken, pellen en halveren. Paddestoelen schoonmaken, in plakjes snijden. Asperges uit laten lekken, kalkoenfilet in blokjes snijden. Kruiden wassen, droogmaken en fijnhakken. Azijn en kruiden vermengen, met zout en peper en suiker op smaak brengen. olie erdoorkloppen. Asperges, champignons en kalkoenfilet met de marinade mengen en even laten trekken. Sla schoonmaken, wassen en uit laten lekken. Eihelften naar believen met mayonaise, zalm, kappertjes, olijven, tomatenblokjes, limetteplakjes en peterselie garneren. Een schaal met slabladen beleggen, alles er verder op aanbrengen

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kerst_pasen_3 avatar

Doorsturen

Home Recepten