Botervis Met Dille En Tomaat

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Recept van Botervis, met dank aan de vismarkt!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 BOTERVISFILETS A ONGEVEER 180 GRAM
VERSE DILLE
WITTE WIJN
2 TOMATEN
SCHEUTJE PERNOD
VERSE GEMALEN PEPER
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

DE TOMATEN VAN HET VEL ONTDOEN DOOR ZE, MET EEN SNEETJE IN DE BOVENKANT, 10 TELLEN IN EEN PAN MET KOKEND WATER TE DOMPELEN. DIREKT IN IJSWATER LEGGEN EN JE PELT DE VELLETJES ER ZO AF.

Bereidingswijze

DE BOTERVISFILETS EVEN SNEL OM EN OM BRUIN
BAKKEN, 1 MINUUT AAN IEDERE ZIJDE. DE FILET OP EEN OVENSCHAAL LEGGEN EN BESTROOIEN MET DE PEPER. DE WITTE WIJN EN DE PERNOD EROVERHEEN SPRENKELEN. NU DE TOMAAT IN KLEINE STUKJES GEHAKT ER OP LEGGEN. DE DILLE, NIET GESNEDEN EROVERHEEN DRAPEREN EN ONGEVEER 5 MINUTEN IN EEN OVEN VAN 200 GRADEN ZETTEN,
KLAAR!

Serveertip

LEKKER VOOR IN DE ZOMER MET WILDE RIJST EN
ZOMERGROENTES.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

viswinkel avatar
viswinkel

Doorsturen

Home Recepten