1. Home
  2. Recepten
  3. Rauwkost Met Ansjovis-Dipsaus

Rauwkost Met Ansjovis-Dipsaus

  •  , Salade
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 14-04-2000

Ingrediënten


1 blikje ansjovisfilets
melk
2 sneetjes oud witbrood
2 teentjes knoflook
1 1/2 dl room culinair
borrelglas witte wijn
versgemalen zwarte peper, zout
samen 400 g schoongemaakte venkel, bleekselderij, wortel, radijsjes en
bloemkoolroosjes
blikje mini-maiskolfjes



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De ansjovisfilets 2 uur in een bodempje melk leggen, het witbrood ontkorsten
en er de laatste 5 minuten bij leggen. De visfilets pureren, het brood
uitknijpen en toevoegen en de knoflook erboven uitpersen. De room met de wijn
verwarmen en laten inkoken, de ansjovis-broodpuree erdoor roeren en laten
afkoelen. De venkel, bleekselderij en wortel in repen snijden en samen met de
radijs, de bloemkoolroosjes en de uitgelekte maiskolfjes op een groot bord
leggen. De groenten in de saus dopen. Lekker met warm brood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van postman


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van postman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top