1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Pata Met Vis

Pata Met Vis

Door: trienekens

  • Italiaans, Buffet
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-04-2000

Ingrediënten 20 personen


1 pak vlinder pasta
1 pakje roze zalm
1 bakje npoorse gerookte zalm
1 bakje krabsticks
1 bekertje creme fraiche
2 dl witte wijn
1 bouillion tablet
1 bosje verse dille



Lekker vis gerecht wat warm en koud gegeten kan worden. Onderdeel van een italiaans buffet

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De wijn met bouillontablet ongeveer 10 minuten koken.
intussen de zalm en krabsticks in stukjes snijden ter grootte van de garnalen.
Aan de wat afgekoelde wijn de creme fraiche toevoegen.
De vis er voorzichtig doorscheppen en vervolgengs mengen met de koude pasta. De helft van de dille door de pasta mengen en de andere helft als garnering gebruiken



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van trienekens
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top