Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Russische keuken
  5. Armenie: Sjaslik van lamsniertjes

Armenie: Sjaslik van lamsniertjes

Door: watdepotschaft

  • Russisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-04-2000

Ingrediënten 3 personen


500 g lamsnierstuk met 2 niertjes, 1 gesnipperde ui, fijngehakte peterselie, 1 el azijn of citroensap, 1/2 citroen, vers korianderblad, vers basilicumblad, fijngeknipt bieslook, zout, peper



In het recept wordt de sjaslik geroosterd boven een houtskoolvuur, maar bakken in een pan met wat olie kan ook

Ontdek meer:

Voorbereiding

De marineertijd is 2-3 uren.Spoel het vlees met de niertjes schoon en verwijder de zenen en de bloedvaten. Snijd het vlees een keer door en halveer de nieren. Leg het vlees met de nieren in een stenen kom en strooi er wat zout en peper over. Strooi er de ui en wat peterselie over. Bedruppel met azijn of citroensap en zet de kom afgedekt 2-3 uren op een koele plaats.

Bereidingswijze

Rijg de stukken vlees om en om met de halve nieren aan een spies en rooster ze boven een houtskoolvuurtje. Draai de spies regelmatig.Haal het vlees van de spies en garneer voor het serveren met schijfjes citroen, koriander, basilicum en bieslook.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van watdepotschaft
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top