terrine

  • Montignac, Banket
  • > 120 min.

Koude lekkernij

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
Soep naar keuze, gelatine
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Puddingvorm

Bereidingswijze

Maak een lekker soepje, hierbij mag je helemaal je eigen fantasie gebruiken. Alles kan en alles mag. Hou je van tomatensoep, dan maak je tomatensoep. Hou je van goulash, dan maak je kippensoep. Zodra de soep goed van smaak is, gooi je de gelatine erdoor. Even doorkoken en goed blijven roeren om het geheel te homogeniseren. Zet nu het vuur uit en blijf roeren tot de substantie lobbig is. Dit kan best lang duren, als je je verveelt kan je voor de grap een ijsklontje in de soep doen. Ook kun je de pan voor het raam zetten. Is de soep eenmaal lobbig, giet hem dan in de vorm en zet hem in de koelkast. 'Eventjes' wachten tot het een echte drillerige pudding is en smullen maar!

Serveertip

Keer de vorm om op een schaal! Dit geeft een heel feestelijk effect!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

falafel avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten