1. Home
  2. Recepten
  3. Kaassnacks
  4. Melcas

Melcas

  •  , Tussendoortje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-04-2000

Ingrediënten


- zachte schapenkaas, geitenkaas
- 2 eetlepels honing
- 2 eetlepels liquamen
- ? theelepel zwarte peper
- verse koriander



Een kaassnack uit het Romeinse kookboek van Apicius

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Melcas: *** pipere et liquamine vel sale, oleo et coriandro.

Bereidingswijze

Meng de honing, liquamen, zwarte peper en verse koriander. Snijd de kaas in blokjes en marineer deze in de saus. Serveer koel.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bloemstraat


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bloemstraat
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top