vogelnestjes

  • Nederlands, Tussendoortje
  • 10-20 min.

Paasgebak bij de koffie of thee!

Deel dit recept

Ingrediënten
30 g cacao
90 g poedersuiker
60 g boter
30 g hagelslag
25 g anijsmuisjes of geboortemuisjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
houten lepel

Bereidingswijze

Doe de cacao, de gezeefde poedersuiker en de boter in een kom en meng dit alles met een vork zolang door elkaar tot een samenhangend mengsel is gekomen. Laat dit in de koelkast opstijven. Vorm er balletjes van en druk ze iets plat. Maak met de steel van een houten lepel in het midden een kuiltje. Rol de 'nestjes'door de hagelslag en leg het in het kuiltje enkele anijsmuisjes.

Serveertip

Serveer het geheel op een leuk bord, of maak er een leuk paasmandje omheen!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

natasja_maurice avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten