1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. varkensrollade op zijn italiaans

varkensrollade op zijn italiaans

Door: trienekens

  • Italiaans, Buffet
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 10-04-2000

Ingrediënten 20 personen


Voor 1 kg. rollade = 50 gr. per persoon
1 fles droge witte wijn
500 g gesneden ui ringen
1 zakje gedroogde laurierblaadjes
1 bosje rozemarijn os een zakje gedroogde
1 bosje verse salie of gedroogd.
varkensrollade; je kunt zelf de varkensrollade aanbraden maar ook kant en klare rollade gebruiken.In beide gevallen moeten de plakken ongeveer 30 minuten op een bed van onderstaande ingredienten worden verwarm. Niet koken.



Lekker stuk vlees wat je als warm onderdeel van een italiaans buffet kan gebruiken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Alle ingridienten tenminste 2 uur laten koken. Afproeven en eventueel een bouilliontablet toevoegen.
Het vlees op de helft van de saus leggen en de andere helft over het vlees gieten zodat het onder staat. Het vlees afgedekt tenminste 30 minuten verwarmen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van trienekens
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top