Besitos

  • Spaans, Banket
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 10-04-2000
  • Besitos

    Besitos

    Besitos

Deze amandelkoekjes, kusjes genaamd, komen van La Palma.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 plakjes bladerdeeg
pakje amandelspijs
2 eieren
12 halve amandelen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200C.
Laat de bladerdeeg plakjes ontdooien en rol ze ongeveer 1 cm uit. Snij ieder plakje in vier stukjes.
Roer wat ei door de amandelspijs, en doe op ieder bladerdeeg plakje een bolletje amandelspijs.
Roer het ei los en doe wat ei op de randen van het bladerdeeg. Vouw de vier punten naar elkaar toe.
Zet de amandelpakketjes met de punten naar beneden op een beboterde bakplaat of ovenschaal. Steek in ieder pakketje een halve amandel. Smeer de pakketjes goed in met het losgeklopte ei.
Bak de Besitos ongeveer 30 minuten op 200C totdat ze goudbruin zijn.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten