1. Home
  2. Recepten
  3. Griekse keuken
  4. Choriatiko filo

Choriatiko filo

  • Grieks,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-04-2000

Ingrediënten


500 gr. bloem, 3 eetlepels olijfolie, 0.5 theelepeltje zout, kopje lauwwarm water, maizena.



Boeren piedeeg

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ingredienten,(behalve de maizena)vermengen en tot een stevig deeg kneden. Even laten rusten en in 2 ballen verdelen. Maizena op tafel uitstrooien en er flink de roller doorhalen. Elke lap uitrollen tot de gewenste grote.
Bij de bereiding van deeg is het erg belangrijk om wat maizena of bloem te blijven strooien (niet te veel!!), tot het deeg niet meer plakt.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van diny45


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van diny45
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top