Chow Mein

  • Indonesisch, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 09-04-2000

Deel dit recept

Ingrediënten
250 gr varkenshaas of karbonade,
250 gr taoge,
1 handvol gesneden uien,
2 tl knoflook,
1 handvol gesneden rode paprika,
1 chinees kooltje, gesneden selderij of peterselie,
50 gr ham,
1 tl ve-tsin,
3 el sherry,
zout,
peper,
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Het vlees in dunne plakken, in vierkante stukken snijden, van de Chinese kool alleen de witte stelen gebruiken.
Het gesneden vlees kruiden met peper en zout.
Bakken in olie.
Uien en knoflook meebakken, ook de overige groenten.
Deze moeten knappend blijven, dus halfgaar.
De blokjes ham de overige ingredienten en zonodig nog een paar el water of bouillon toevoegen.
Tenslotte de sherry.
Het geheel binden met aardappelmeel of ma?zena, aangemengd met een weinig water.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten