Blini's

  • Russisch, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-04-2000

gevulde poffertjes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak kant en klare poffertjes
1 potje rode nepkaviar
1 doosje roomkaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
scherp mes, zonder kartels
gewoon mes met ronde punt
kunststof lepeltje
grote schaal

Voorbereiding

poffers driekwart opensnijden met het scherpe mes

Bereidingswijze

besmeren met de roomkaas met daarop schepje kaviar en weer dicht klappen. kan zowel koud als warm; dan poffers in folie 5 min in voorverwarmde oven 200`C

Serveertip

opgrote schaal met takjes dille; mint is trouwens ook heel lekker erbij!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten