Chocolademousse

  • Belgisch, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 07-04-2000

Meest lekkere chocolade moes die u ooit
heeft geproeft

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
360 Gram Chocolade
50 Gram Boter
6 eiwitten
0.5 liter slagroom
100 Gram Suiker
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mixer
Bain Marie

Bereidingswijze

- Smelt de chocolade au bain marie
- Smelt de boter au bain marie
- Klop de slagroom op tot yoghurt dikte
- Klop de eiwitten op met de suiker tot
deze stijf is.
- Ga nu snel te werk.
- Meng de gesmolten chocolade met de boter
en vermeng dit met een garde met de helft
van de geklopte eiwitten daarna de andere
helft er door spatelen.
- Dan als laatste de slagroom er door
spatelen.
- Nou eetsmakelijk maak er nog even een
vanillesaus bij.
- En dit is helemaal oooohhhhhhhhhhh!!!!!!!!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten