Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Argentijnse keuken
  5. Empanadas
  6. Empanadas

Empanadas

Door: annemiek

  • Argentijns Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 28-09-1998

Ingrediënten 10 personen


2 el.olie, 1 theel.paprikapoeder, 4 uien, 0,5 theel.Spaanse peper,0,5 theel.komijn, 0,5 theel.oregano, 500 gr.rundergehakt, 3 hardgekookte eieren, 20 zw.olijven, 40 grote rozijnen. 10 blaadjes filodeeg of bladerdeeg.



Argentijnse pasteitjes

Ontdek meer:

Voorbereiding

Eieren koken. Uien en Sp.peper snipperen. Filodeeg (of bladerdeeg) ontdooien. In pan uien met paprikapoeder glazig bakken. Sp.peper, oregano, komijn en zout toevoegen. Gehakt erbij en rul bakken tot het gaar is.

Bereidingswijze

Het vulsel verdelen over de deegblaadjes. Hierop plakjes ei, wat olijfsnippers en enkele rozijnen.
Blaadjes dichtvouwen en randen wat bevochtigen om te plakken. In het midden van de oven (200 gr.) bruin laten worden in ong.20 min.



Deel dit recept

Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annemiek
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top