Wan-tansoep

  • Chinees, Soep
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-04-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
900 ml. kruidige kippebouillon
1 portie Wan Tans met varkensvlees
4 eetlepels soyasaus
2 eetlepels fijngesneden sla-uitjes
2 eetlepels fijngesneden rode paprika
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bereid de basisbouillon(staat verderop bij de soepen) en schep na het zeven het
overtollige vet eraf. Bereid het Wan Tan-deeg(staat bij afdeling Anders). Verwarm
de bouillon in de wok op een matig vuur. Voeg er naar
smaak soyasaus aan toe. Aan de kook brengen, gas
lager zetten. De Wan Tans in de bouillon doen en 5
minuten zachtjes laten koken. Voortdurend roeren om
samenklonten van de Wan Tans te voorkomen. Voor
het opdienen de fijngesneden sla-uitjes en paprika over
de soep strooien of er apart bij serveren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten