1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Veloute Van Tomaten

Veloute Van Tomaten

  • Frans, Soep
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 04-04-2000

Ingrediënten 4 personen


20 g boter - 750 g tomaten, in stukjes - 2 sjalotjes, gesnipperd - 2 teentjes knoflook - 1 tl suiker
- ? l kippebouillon - 1 dl Room Culinair - zout - peper - 3 el verse basilicumblaadjes



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Boter verhitten. Tomaatstukjes, gesnipperde sjalotjes, geperste knoflook en suiker ? 30 minuten
zachtjes bakken. Pureren in keukenmachine. Boven pan zeven. Bouillon toevoegen. Laten afkoelen en
afgedekt in de koelkast bewaren.

Bereidingswijze

De basilicumblaadjes fijnsnijden. Soep aan de kook brengen. Room, zout en peper erbij doen. Goed
doorwarmen. Soep over borden of soepkommen verdelen en basilicum erover strooien.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top