1. Home
  2. Recepten
  3. Pannenkoek
  4. Pannenkoek met banaan en rozijnen

Pannenkoek met banaan en rozijnen

  •  , Ontbijt
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-04-2000

Ingrediënten 6 personen


2 bananen - bloem - 1 ei - melk - 1 eetl. suiker - 1 snufje kaneel - rozijnen - 1 eetl. boter


Verder heb je nodig


Yoghurtbekertje als maatbeker voor bloem en rozijnen - 2 schalen - vork - garde - eetlepel - koekenpan (met teflon ) - houten spatel - groot bord


Voor 6 personen (180kcal pp) - makkelijk te maken door kinderen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de bananen in een schaal en prak ze met een vork - in de andere schaal doe je 1 (yoghurtbekertje) bloem, ei, melk, suiker kaneel en 1/2 (yoghurtbekertje) rozijnen - in het midden van de schaal begin je alles met de garde door elkaar te roeren tot de klontjes verdwenen zijn - bananenbrij door het deeg roeren - boter smelten in de hete koekenpan - 3 porties deeg in de koekenpan gieten - als de pannenkoeken belletjes blazen voorzichtig met de spatel omdraaien en bak ze 1 minuut op de andere kant goudgeel - leg de gebakken pannenkoeken op een warm groot bord totdat alle pannenkoeken klaar zijn.

Serveertip

Als je wilt, geef je er nog een warm vruchtensausje bij - Pannenkoeken zijn koud ook erg lekker

Bron

Onbekend



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scorpio67


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scorpio67
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top