1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. Tomatensoep
  5. montignac gevulde tomatensoep

montignac gevulde tomatensoep

  • Montignac, Soep
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-04-2000

Ingrediënten 2 personen


1blik gepelde tomaten-tomaten in stukjes gesneden sap bewaren-400gram gare witte bonen-1ui gesnipperd 1spaanse peper zaadlijst verwijderden in ringen gesneden-1/4 spitskoolin smalle reepjes 2 stengel bleekseldrij in stukjes-1liter vleesbouillon van een tablet of pot-1eetl. gehakte peterselie-1eetl. gehakte seldrij p/z


Verder heb je nodig


Soeppan


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit een kookpan en voeg de stukjes tomaat met het sap toe Laat dit even goed doorwarmen en voeg dan de ui-spaans peper-bleekselderij-en de kool toe-laat dit 15 min.zachtjes koken Voeg de bouillon er bij en breng dit bijna aan de kook Roer er de peterselie en de bladseldrij-erdoor en breng de soep op smaak met p/z roer op het laatst de gare bonen door heen heet serveren

Serveertip

Met vers volkorenbrood of roggebrood eet smakelijk



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saracath


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saracath
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top