1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Carpaccio
  6. Carpaccio

Carpaccio

Door: wicky

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 02-04-2000

Ingrediënten 4 personen


500 gr vlinterdun gesneden Ossenhaas, Pure olijfolie, Potje Pesto van Buitoni, Pijnboompitten, Parmasaanse kaas en geraspte oude kaas.


Carpaccio
Carpaccio

Heerlijke ossehaas met pesto en pijnboompitten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Wanneer je het vlees zelf wilt snijden eerst een nacht in de vriezer en dan op de snijmachine heel dun snijden terwijl het nog bevroren is.

Bereidingswijze

Op een groot rond (pizza)bord verspreid je de plakje ossehaas in waaier vorm, met een kwastje smeer je alle plakjes dun in met pure groene olijfolie, daarna een dun laagje Pestosaus erover. Bestrooien met parmasaanse kaas en geraspte oude kaas. De Pijn boom pitten even verhitten in een koekepan zonder olie zodat ze iets geroosterd zijn en dan over het pizzabord strooien. En klaar.

Serveertip

Serveren met een lekkere zoete rode wijn.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wicky
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top