1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. montignac notenkoek

montignac notenkoek

  • Montignac, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-04-2000

Ingrediënten 4 personen


300 gr roggemeel, 150 gr gemengde noten, 300 ml suikerloze stroop, 3-4 dl karnemelk, 15 gr bakpoeder, 50 gr rozijnen, 12 halve walnoten


Verder heb je nodig


Oven en een cakeblik


Recept van gebruikers van de montignac methode

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 175 gr. meng alle ingredienten goed door elkaar met een vork, zodat het een glad geheel word, begin met 3 dl karnemelk, of magere melk en voeg zoveel vocht toe dat je het nog goed kan roeren vul een met vetvrije spray bespoten bakblik met
het beslag, en verdeel er de walnoten over. Zet dit anderhalfuur in de voorverwarmde oven haal de cake direct uit het cakeblik, en laat hem goed afkoelen op een taartrooster. hiena goed afgedekt bewaren om uitdroging te voorkomen.

Bereidingswijze

Dit recept heeft nog geen waardering gehad.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top