macarons

  • Belgisch, Banket
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 01-04-2000
  • macarons

    Macarons

    Macarons

voor 10 a 12 stuks(bitterkoekjes)

Deel dit recept

Ingrediënten
2 eiwitten, 120g. bloemsuiker, 1 zakje vanillesuiker, 150g gemalen amandelen (vervangen door gemalen kokos voor kokosmacarons), boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Klop de eiwitten stijf
Schep er de gezeefde bloemsuiker, vanillesuiker en het amandelpoeder door.
Bestrijk de bakplaat me boter en leg kleine porties van het beslag op de plaat bak 1 a 1 1/2 uur in een oven van 75?C
late afkoelen op een taartrooster

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten