Havermoutkoekjes

  • Internationaal, Banket
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-04-2000

voor 40 a 50 stuks

Deel dit recept

Ingrediënten
75g.havermout, 1/2dl.olie, 1/2dl.melk, 75g. griessuiker, 1 zakje vanillesuiker, 150g. zelfrijzende bloem, snuifje zout, 2 eiwitten, 50g. gemalen noten, boter
Versiering: confituur, gekonfijt fruit of stukjes noot
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de havermout met olie en melk. oeg de griessuiker, vanillesuiker en bloem met een snufje zout toe
Klop het eiwit stijf, meng met de gemalen noten en schep door het beslag
Bestrijk de bakplaat met boter en schik kleine beslaghoopjes op de plaat.
Versier volgens uw voorkeur. Bak gaar en knappend in 20min. op 200?C
Schep van de bakplaat en laat afkoelen op een taartrooster

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten