Vlierbessenchampagne

  • Multi-cultureel,
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 30-03-2000

deze drank is zonder alcohol, er zitten wel belletjes in, goed voor 7 flessen van 75cl.

Deel dit recept

Ingrediënten
8 vlierbloesemschermen, 4,5l. kokend water, 550g. suiker, 2 eetl.witte wijnazijn, 2 citroenen in schijfjes gesneden
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Doe vlierbloesems, suiker, azijn en citroenen in een zeer grote pot, en giet er het kokend water over.
Los al roerend de suiker op. Dek de pot af en laat op een warme plaats 24 uren staan

Bereidingswijze

Zeef de vloeistof in een kan (dit zult u geleidelijk moeten doen) en schenk haar over in propere wijnflessen enbewaar ze 2-3 weken op een keole en donkere plaats

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten