Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Zwaardvis Met Ansjovis

Zwaardvis Met Ansjovis

Door: jos_v_p

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-03-2000

Ingrediënten 4 personen




4 zwaardvissteaks
50 gr ansjovisfilet
2 el kappertjes
peper
2 el olijfolie
1 el boter of margarine



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schaal invetten. Zwaardvissteaks naast elkaar in schaal leggen.
Ansjovis laten uitlekken en over vis verdelen. Bestrooien met
kappertjes en peper. Olie over vis sprenkelen.

Vis afdekken met magnetronfolie en op 700 Watt in magnetron in 5
tot 6 minuten gaar laten worden.

Serveren met een frisse salade en pasta.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top