1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Zwaardvis Met Ansjovis

Zwaardvis Met Ansjovis

Door: jos_v_p

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-03-2000

Ingrediënten 4 personen




4 zwaardvissteaks
50 gr ansjovisfilet
2 el kappertjes
peper
2 el olijfolie
1 el boter of margarine



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schaal invetten. Zwaardvissteaks naast elkaar in schaal leggen.
Ansjovis laten uitlekken en over vis verdelen. Bestrooien met
kappertjes en peper. Olie over vis sprenkelen.

Vis afdekken met magnetronfolie en op 700 Watt in magnetron in 5
tot 6 minuten gaar laten worden.

Serveren met een frisse salade en pasta.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top